Imate dodatnih pitanja?
Stojimo na raspolaganju!Na ovoj stranici možete pronaći naše kontakt informacije.

O nama


Preduzeće Agro car 021 je osnovano sa ciljem da poljoprivrednicima na teritoriji Srbije omogući olakšan pristup najkvalitetnijim poljoprivrednim mašinama sa tržišta Evropske unije, od renomiranih proizvođača.

Osnovna delatnost preduzeća se odnosi na uvoz i prodaju novih i polovnih poljoprivrednih mašina.

U upravi preduzeća se nalaze mladi, stručni i obrazovani ljudi sa višegodišnjim iskustvom u internacionalnom poslovanju, dok se za deo servisa i nabavke rezervnih delova brine stručno, osposobljeno i iskusno osoblje koje Vam stoji na raspolaganju za sve Vaše zahteve.

O uspešnom poslovanju našeg preduzeća govori i činjenica o neprestanom uvećanju obima poslova i broja uvezenih i prodatih novih i polovnih poljoprivrednih mašina, sa tendencijom konstantnog razvoja. Veliki uticaj na ovakav poslovni rezultat imaju dosadašnja iskustva i stepen zadovoljstva naših kupaca koji se putem usmene reči prenosi kroz poljoprivrednu zajednicu.

Ono što nas izdvaja od drugih, moguće je sumirati kroz sledeće izraze: direktne veze sa italijanskim partnerima koje se ogledaju u kvalitetu uvezenih mašina, brz, pouzdan i stručan servis, usluge uvoza i obrade carinske dokumentacije, isporuka na kućnu adresu – brzo, efikasno, kvalitetno i pouzdano!