Nošeni atomizeri UNIGREEN GASPARDO

Nošeni atomizeri UNIGREEN GASPARDO

Nošeni traktorski atomizeri su projektovani i konstruisani za precizno prskanje voćnjaka i vinograda i namenjeni su širokom krugu korisnika za upotrebu. Dostupan je i sa ručnom ili električnom upravljačkom jedinicom i dovršen je pomoću punjenja creva i gornjih deflektora. Kompaktni dizajn i rezervoar čine ga savršenim saveznikom za vinograde ili proizvođače voćaka koji zahtevaju brzu reakciju protiv bolesti biljke pomoću mašine koja je jednostavna za upotrebu.
Jednostavno rukovanje, različite zapremine rezervoara, kapaciteta ventilatora i puno dodatne opreme omogućuje korisniku izbor najoptimalnije kombinacije za njegov zasad i zahteve. Konstrukcija omogućava dobar pregled pri upotrebi uređaja i prskanju u samim zasadima.

Kapacitet rezervoara : 200 lit – 1050 lit

Vučeni atomizeri UNIGREEN GASPARDO

Vučeni atomizeri UNIGREEN GASPARDO

Profesionalni ventilator, stabilan i pouzdan: prednji i zadnji branik, zaštita ispod rezervoara, aluminijumska pumpa i DEVIOKIT sistem. Urano se može naručiti sa svim ventilatorima dostupnim u opsegu; opcije za kontrolu pritiska nalaze se u ručnom, električnom ili računarskom uređaju (BRAVO 180-S).

Kapacitet rezervoara : 600 lit - 3000 lit